Direktlänk till inlägg 22 november 2015
Detta är ett vegetariskt recept som ska serveras med pasta!
Betyg: 4/5
4 portioner
400 g Zeta Casa Di Luca Spaghetti
2-4 vitlöksklyftor
2,5 tsk Zeta Sardellcrème eller
4 st Zeta Sardeller finhackade
1 burk Zeta Körsbärstomater
3 msk Zeta Kapris, små
½ röd chili finhackad
1 dl Zeta Oliver Taggiasca, utan kärnor eller
Zeta Oliver Kalamata urkärnade
½ dl bladpersilja , finhackad
Zeta Olivolja
nymald svartpeppar
När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Skala och hacka vitlöken. Fräs vitlök, chili och sardeller i rikligt med olivolja i en vid kastrull eller traktörpanna.
Tillsätt körsbärstomaterna och låt småputtra ca 10 minuter.
Blanda ner kapris och oliver i tomatsåsen och smaka av med salt och peppar. Häll av pastan och blanda med såsen och finhackad persilja. Servera med riven parmesan och lite olivolja.
Jag hoppas att ni gillade filmen!
idag har jag varit i skolan i 8 timmar! Enligt mig är det väldigt länge vi börja kvartöver åtta och sluta kvartöver fyra. Efter det skulle jag iväg och dansa men jag var så trött och jag trodde nästan att jag hade blivit sjuk eftersom mamma har varit...
Har varit ganska dålig upd nu det beror på att jag har testat en ny bloggportal, nouw. Jag gillade den bloggportalen men jag det finns saker jag inte tyckte var så bra med den så nu är jag tillbaka. Men vad har hänt sen sist; *jag har börjat me...